Dështon takimi i BDI-së në Çegran, turpi mbulohet me njerëz nga të gjitha qytetet

0

#Dështim Në takimin e sontëm të Ali Ahmetit dhe Artan Grubit në Çegran, një sallë e vogël u mbush me njerëz të ardhur nga qytetat tjera.Këto janë disa pamje të veturave të njerëzve të ardhur nga Tetova, Kërçova dhe Shkupi.

FOTO: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02FC69sfFbomzqevj4sVTjAuPeqFfsTzBjGif5Py3sXUk8XfXHsMDi7oreaQLUEdtGl&id=581829318504421